/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Faf5be838bbaba804b765f3d826bd135b.jpg)
Зможете їсти вже зразу: як приготувати малосольні огірки в пакеті за 5 хвилин
Малосольні огірки з кропом стануть відмінним доповненням не тільки до вечері з відвареною картоплею, але і до шашлику на природі
Починається сезон хрумких і соковитих огірків — ідеального літнього овочу, який освіжає, додає легкості й підходить до безлічі страв. Їх можна не лише їсти просто так, а й використовувати в салатах із зеленню, йогуртом або сметаною, поєднувати з сиром, м’ясом чи навіть ягодами.
А сьогодні ми пропонуємо один із найшвидших і найулюбленіших способів приготування — малосольні огірки в пакеті. Вони виходять ароматні, пряні й готові вже за кілька годин — без зайвого клопоту й банки. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "cook_julija_simonchuk".
Як приготувати малосольні огірки
Інгредієнти:
- огірки – 1 кг;
- сіль – 1/2 ст. л.;
- часник – 3-5 зуб.;
- олія – 2 ст. л.;
- оцет – 1-2 ст. л.;
- кріп – пучок;
Спосіб приготування:
Нарізати огірки на 4 частини, зрізавши кінчики.
Скласти огірки в пакет, додати сіль, олію, оцет, подрібнений часник і зелень. Добре струсити пакет, щоб усе рівномірно перемішалося, і поставити в холодильник на 10–15 хвилин.

