День хот-дога: три ідеї, як смачно приготувати легендарний фаст-фуд
День хот-дога: три ідеї, як смачно приготувати легендарний фаст-фуд

День хот-дога: три ідеї, як смачно приготувати легендарний фаст-фуд

16 липня у всьому світі святкують День хот-дога. Цей перекус підкорив серця мільйонів.Хоча цей фастфуд здається простим, його історія сягає кінця XIX століття, коли німець емігрант Чарльз Фельтман уперше подав сосиску в булочці на пляжах Коні-Айленду в Нью-Йорку.З того часу хотдог неодноразово перевтілювався. пропонує три оригінальні способи приготування - з пікантними соусами, нестандартними начинками та ідеальним балансом смаку.4 шт. булочок для хот-дога4 шт. сосисок відДля соусу:3 маринованих огірочки (середнього розміру)1 синя цибулина (середня)1 ст.л. майонезу (з гіркою)3 ст.л. соусу з вʼяленими томатамиДля сирної кукурудзи:1 б. консервованої кукурудзишматочок вершкового масла200 г. твердого сиру4 слайси сиру чеддер100 мл. вершківсіль/перець за смакомГотуємо: на сосисках зробіть надрізи, обсмажте з обох сторін. Для соусу поєднуємо нарізані кубиками мариновані огірочки з цибулею, майонезом та соусом з в'яленими томатами. Булочки для хотдогів щедро змащуємо соусом і викладаємо сосиску. Готуємо сирну кукурудзу на вершковому маслі, додаємо натертий сир, сир чедер і злегка підсолюємо. Перемішуємо до повного розплавлення і додаємо вершки. Накладаємо начинку на булочки, перчимо і ставимо у розігріту в духовку на 5 хв.6 сосисок1 яйце150 мл молока150 г борошна1 ч. л. розпушувача1 ст. л. цукру (за бажанням)щіпка солі1-2 ст. ложки оліїтертий сир (за бажанням)вафельниця або електровафельницяГотуємо: у мисці збийте яйце з молоком, додайте сіль, цукор, розпушувач і борошно. Перемішайте до однорідної маси без грудочок. Додайте трохи олії - це зробить тісто ніжнішим і запобігатиме пригоранню.За бажанням можна обсмажити їх на сковороді або залишити сирими - вони все одно приготуються у вафельниці.Розігрійте вафельницю. На кожну секцію викладіть трохи тіста, зверху - сосиску (можна посипати тертим сиром), і знову трохи тіста, щоб покрити сосиску. Закрийте вафельницю й готуйте 4-6 хвилин, доки вафлі не стануть золотистими.Готові вафельні хотдоги подавайте з кетчупом, гірчицею, майонезом або будь-яким соусом на ваш смак.4 сосиски2 великі листи тонкого лавашу100 г твердого сиру (тертого)1 помідор або кілька скибочок маринованого огіркалистя салату або капустисоуси: кетчуп, гірчиця, майонез або йогуртовий соусрослинна олія для смаження (за бажанням)Готуємо: обсмажте сосиски на сковороді або підігрійте на грилі/у мікрохвильовці.Наріжте помідори або огірки, натріть сир, підготуйте листя салату.Розріжте лаваш навпіл, щоб утворити два прямокутники. На край кожного викладіть лист салату, трохи сиру, сосиску, овочі та соуси за смаком.Щільно загорніть лаваш із начинкою у формі рулету. За бажанням - можна злегка підсмажити з усіх боків на сухій сковороді або грилі, щоб лаваш став хрустким, а сир - розплавився.Подавайте гарячими або загорніть у фольгу. Так зручно брати з собою.

Джерело матеріала
loader
loader