Домашні цілуватимуть вам руки: рецепт сніданку з кабачків та червоної риби
Домашні цілуватимуть вам руки: рецепт сніданку з кабачків та червоної риби

Домашні цілуватимуть вам руки: рецепт сніданку з кабачків та червоної риби

Ніжний, ситний та корисний

Не всі знають, що з кабачків можна приготувати ресторанну страву на сніданок. Цей млинець з лососем та кабачками готується без зайвих зусиль та дуже швидко, а на смак виходить нереально смачним.

Рецептом цієї страви поділився в Instagram кухар Вадим Бжезинський.

Інгредієнти:

  • кабачок;
  • лосось;
  • твердий сир;
  • крем-сир;
  • авокадо;
  • сіль та перець до смаку.

Етапи приготування:

  1. Кабачок нарізаємо тоненькими кільцями, викладаємо на застелене пергаментом деко та посипаємо натертим сиром.
  2. Запікаємо кілька хвилин при 180 градусах, щоб сир розплавився і схопився, а кабачки стали готовими.
  3. Другу сторону змащуємо крем-сиром, викладаємо авокадо та червону рибу, складаємо млинець та подаємо до столу.
Джерело матеріала
loader
loader