/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F2dbcf7605d4b9fbe407c0c2991ecfab9.png)
Домашні цілуватимуть вам руки: рецепт сніданку з кабачків та червоної риби
Ніжний, ситний та корисний
Не всі знають, що з кабачків можна приготувати ресторанну страву на сніданок. Цей млинець з лососем та кабачками готується без зайвих зусиль та дуже швидко, а на смак виходить нереально смачним.
Рецептом цієї страви поділився в Instagram кухар Вадим Бжезинський.
Інгредієнти:
- кабачок;
- лосось;
- твердий сир;
- крем-сир;
- авокадо;
- сіль та перець до смаку.
Етапи приготування:
- Кабачок нарізаємо тоненькими кільцями, викладаємо на застелене пергаментом деко та посипаємо натертим сиром.
- Запікаємо кілька хвилин при 180 градусах, щоб сир розплавився і схопився, а кабачки стали готовими.
- Другу сторону змащуємо крем-сиром, викладаємо авокадо та червону рибу, складаємо млинець та подаємо до столу.

