/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Faa42c754f23bcaf4e567441b53f4e2c1.jpg)
Щоб було натуральним та без домішок: як вибрати якісне какао
Какао-порошок виготовляють з плодів какао-дерев. Спочатку їх висушують, а потім перемелюють. На що звертати увагу, щоб купити лише якісний продукт – розповідає 24 Канал.
Як вибрати якісне какао
Перше – цілісність пакування. Пакет або паперова коробка повинні бути неушкодженими. Інформація про продукт повинна бути написана чітко.
Жирність – ще один важливий критерій. Вона повинна складати від 12 до 20%. Якщо показник нижчий, то у ваших руках кондитерський какао-порошок. Також зверніть увагу, щоб у складі не було какао-велли – меленого лушпиння бобів.
Какао є висококалорійним продуктом, у 100 грамах – 374 ккал. Забарвлення якісного какао – насичений коричневий колір, помел повинен бути дрібним, також має бути присутній запах класичного шоколаду.
Ароматизатори, барвники, підсилювачі смаку, стабілізатори, ГМО, домішки – усього цього в складі якісного какао немає.
Розкішний подарунок самим собі: простий рецепт домашнього вина зі смородини.

