/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F944eab0aa7883501f35f7e308d39d097.jpg)
Нереальна солона вівсянка на сніданок: помідори та сир
Хто сказав, що вівсянка - це нудно? Якщо правильно приготувати, вона стає ідеальним варіантом на сніданок або легкий обід.
Фіналістка "МастерШеф" Ольга Рябенко на своїй сторінці в Instagram ділиться ненудним рецептом вівсяної каші, яка дійсно може заграти новими барвами. Корисна страва може бути гастрономічною і сподобатися навіть гурману.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. ошпарте помідор, зніміть шкірку і дрібно наріжте.
2. обсмажте цибулю і часник до прозорого кольору.
3. Додайте помідори, сіль, перець, орегано і томатний соус. Тушкуйте 5 хв.
4. Додайте вівсянку та воду. Варіть до готовності, орієнтуючись на бажану консистенцію.
5. Наприкінці додайте олію, змішайте. Додайте нарізаний базилік і приберіть із вогню.
6. Для подачі використовувати м'який сир, пармезан і оливкову олію. Ви можете подавати з яйцем пашот, зі смаженим беконом, будь-яким білком або авокадо.

