Не соромно подати навіть на святковий стіл: рецепт оригінальної закуски з кабачком та помідором
Не соромно подати навіть на святковий стіл: рецепт оригінальної закуски з кабачком та помідором

Не соромно подати навіть на святковий стіл: рецепт оригінальної закуски з кабачком та помідором

Ідеальний варіант закуски на святковий стіл.

Кабачки — це ніжні та соковиті овочі, які прекрасно вписуються як у гарячі, так і в холодні страви. Завдяки своєму нейтральному смаку, вони чудово поєднуються з іншими інгредієнтами та легко вбирають аромати спецій і соусів. З кабачків можна приготувати чимало смачних страв — від тушкованих гарнірів до ефектних закусок.

Особливо цікаво вони смакують у маринованому вигляді, набуваючи пікантних ноток. Але сьогодні ми пропонуємо швидкий і легкий варіант — закуску з кабачками та соковитими помідорами. Це ідеальний перекус у спекотний день або ж доповнення до обіду на природі. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "irina_kozachuk_".

Як приготувати рулетики з кабачків та помідорів

Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт.;
  • помідори – 2–3 шт.;
  • борошно – 3–4 ст. л.;
  • яйця – 2 шт.;
  • майонез або сметана – 2 ст. л.;
  • часник – 2 зубчики;
  • кріп – за смаком;
  • сіль, перець – за смаком;
  • олія – для смаження;

Спосіб приготування:

Нарізати кабачок уздовж тонкими смужками.

Посолити, поперчити, залишити на 10 хвилин.

Обваляти кожну смужку у борошні, занурити в збиті яйця.

Обсмажити з обох боків до золотистості.

Змішати майонез або сметану з подрібненим часником.

Нарізати помідори четвертинками.

Змастити кабачкові смужки соусом, посипати кропом, викласти шматочок помідора.

Скрутити у рулетики.

Джерело матеріала
loader
loader