Чому не червоніють помідори на кущі: копійчаний засіб врятує врожай
Чому не червоніють помідори на кущі: копійчаний засіб врятує врожай

Чому не червоніють помідори на кущі: копійчаний засіб врятує врожай

Більша частина необхідних речовин засвоюється томатами до початку активного плодоношення.

Ви дізнаєтеся:

Якщо помідори довго залишаються зеленими, не червоніють і повільно наливаються, причина може критися в низці факторів.

Про це йдеться в матеріалі Главреда.

Велика частина необхідних речовин засвоюється томатами до початку активного плодоношення. Якщо в цей момент живлення не заповнюється, розвиток і дозрівання плодів може сповільнитися.

Для чого потрібно мульчування
/ Інфографіка - Главред

Щоб прискорити дозрівання томатів, можна застосовувати такі заходи:

Ці методи допоможуть прискорити дозрівання томатів і поліпшити їхню якість.

Дивіться відео - фітофтороз не проблема

Фітофтороз - грибкова хвороба пасльонових рослин, яка наймасштабніше вражає овочі, йдеться в матеріалі YouTube-каналу Garden Club. Зараження поширюється на томати, перець, баклажани, інші пасльонові культури і навіть бур'яни.

Експерти розповіли, як боротися з фітофторозом на ранніх і пізніх термінах. Садівникам дали 7 корисних порад, які допоможуть кожному подолати епідемію.

Фахівці порадили як, коли і чим обробляти, щоб фітофтороз для садівників був не проблемою, а просто невеликою перешкодою до отримання хорошого врожаю томатів, картоплі та інших овочів.

Більше новин:

Що таке помідор?

Томат або помідор - однорічна або багаторічна трав'яниста рослина, вид роду Паслін (Solanum) родини Пасльонові (Solanaceae). Вирощують як овочеву культуру; вирощують заради їстівних плодів - соковитих багатогніздових ягід різної форми та забарвлення, які також називають томатами або помідорами.

Джерело матеріала
loader
loader