/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fc121047f10dc0b6b391305b5866574c0.jpg)
Пишні як пух: як приготувати справжні оладки, що не падають
Просто треба готувати їх на кефірі і з содою – вийдуть смачними, повітряними та високими. Рецептом ідеальних пишних оладок ділиться 24 Канал з посиланням на ТікТок @kudriava.food.
Пишні оладки
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 500 мілілітрів кефіру;
– 2 яйце;
– 430 грамів борошна;
– 0,5 чайної ложки солі;
– 1 столова ложка цукру;
– 0,5 чайної ложки соди.
Приготування:
- В миску налийте кефір кімнатної температури, вбийте яйця, дайте дрібку солі, цукор і збийте все вінчиком.
- До цієї маси поступово додайте просіяне борошно і вимішайте все до однорідності – тісто має вийти густе. Борошно додайте майже все, лише одну столову ложку залиште.
- Перед смаженням оладок додайте в тісто останню ложку борошна та соду, гарно вимішайте і залиште на 2 хвилини, щоб тісто набухло. Більше не мішайте, бо оладки не виростуть.
- Розігрійте пательню з достатньою кількістю олії й смажте оладки на повільному вогні з двох боків до золотистої скоринки.
Готово!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і повітряний десерт "Павлова"зі свіжими ягодами.
