/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F988335c82781a94151556e75f3c47d26.jpg)
На столі кожен день: намазка з кабачків, яка стала хітом сезону
Краще вбережіть себе від зайвих клопотів та приготуйте одразу дві порції цієї смакоти. Повірте – про це рішення ви точно не пошкодуєте, адже спробувавши її лише раз вже неможливо зупинитися, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Смачненьке".
Рецепт намазки за кабачків
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів кабачків;
– сіль та перець до смаку;
– олія;
– петрушка;
– 2 варені яйця;
– 200 грамів сиру;
– 2 зубчики часнику.
Приготування:
- Кабачки нарізаємо кубиками та обсмажуємо 5 хвилин.
- Солимо, перчимо і готуємо ще 10 хвилин.
- Коли кабачки трішки вистигнуть, кладемо усі інгредієнти в блендер та перебиваємо до однорідності.
- В кінці додаємо продавлений часник та добре перемішуємо.
- Подаємо з улюбленим хлібом.
Смачного!
Розлітаються з хвилину: кабачкові рулетики у паніровці.

