/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F91297b4a0ac8ecbb9cf15004f1dfbe4a.png)
Кіш Лорен на вечерю: записуйте покроковий класичний рецепт французької страви
Якщо хочете приготувати не лише смачну, а й корисну вечерю, то запіканка з рибою та овочами стане ідеальним вибором.Йдеться про кіш Лорен. Це класичний французький пиріг із пісочного тіста, який дуже просто готується, але підкорить смаком кожного.Рецептом поділилась фудблогерка polli_cooking в Instagram.Для основи:110 г. вершкового масла210 г. борошна1 яйце1/3 ч.л. солі1/3 ч.л. цукруНачинка:350 г. форелі300 г. броколі100 г. томатів чері50-60 г. сируДля заливки:4 яйця100 мл. молока200 мл. 15-20% вершківсіль, прованські травиДля основи перетираємо масло з борошном в крихту. В тарілку розбиваємо яйце, додаємо сіль, цукор, крихту та замішуємо тісто. Довго вимішувати не потрібно, достатньо сформувати кульку. Перекладаємо в пакунок та відправляємо в холодильник на 20 хвилин.Рибку нарізаємо на невеличкі шматочки, суцвіття броколі відварюємо три хвилини в киплячій, підсоленій воді.Дістаємо тісто з холодильника та розкатуємо на пергаменті, а тонкий пласт, перекладаємо в форму та формуємо основу.Зверху застилаємо пергаментом, висипаємо будь-яку крупу для того, щоб спечена основа була ідеально рівною, а відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.Після дістаємо з духовки, прибираємо пергамент з крупою та викладаємо начинку. Для заливки поєднуємо всі інгредієнти та заливаємо нею начинку, зверху затираємо сиром.Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

