Розлітаються, як гарячі пиріжки: готуємо хрумкі сирні кульки, що завжди в тренді
Розлітаються, як гарячі пиріжки: готуємо хрумкі сирні кульки, що завжди в тренді

Розлітаються, як гарячі пиріжки: готуємо хрумкі сирні кульки, що завжди в тренді

Ззовні вони хрумкі, а всередині тягучий сир – просто та смачно. Як приготувати сирні кульки розповідає 24 Канал з посиланням на UA.Press.

    Хрумкі сирні кульки

    • Час: 20 хвилин
    • Порції: за бажанням

    Інгредієнти:
    – твердий сир;
    – чипси;
    – 1 яйце;
    – 1 столова ложка молока;
    – борошно;
    – олія.

    Приготування:

    1. Інгредієнти за кількістю візьміть на власний розсуд. Твердий сир натріть на тертці. Яйце збийте виделкою з молоком. Чипси подрібніть на крихти.
    2. З натертого сиру сформуйте кульки. Обваляйте їх в борошні, потім в молочно-яєчній суміші та в чипсах.
    3. Налийте в невелику каструльку олію. Доведіть до кипіння та покладіть кульки для обсмаження до золотистої скоринки.

    Готово!

    Теж приготуйте: італійський"Тартар" із томатами й буратою.

    Джерело матеріала
    loader
    loader