/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fd4c3085e65bc2b8f03fab38f715fd5df.jpg)
Пишна і ароматна: ця шарлотка стане улюбленим десертом до чаю в сезон
У десерті гармонійно поєднуються солодкий бісквіт і легка кислинка стиглих фруктів. Рецептом шарлотки з абрикосами ділиться 24 Канал з посиланням на Shuba.
Шарлотка з абрикосами
- Час: 40 хвилин
- Порції: 5
Інгредієнти:
– 1 склянка борошна;
– 4 яйця;
– 0,7 склянки цукру;
– 12 абрикос.
Приготування:
- Помийте абрикоси, обсушіть, розріжте навпіл та видаліть кісточки.
- Розігрійте духовку до 190 градусів. Підготуйте форму і застеліть її пергаментом.
- Розбийте яйця в посудину і збийте міксером 3 хвилини. Поступово додайте цукор і збивайте міксером ще 10 хвилин, поки маса не побіліє й не стане пишною. Додайте борошно і перемішайте лопаткою до однорідності.
- Перелийте тісто у форму. Викладіть зверху абрикоси, злегка втисніть їх у тісто. Випікайте 20 – 25 хвилин до золотистої скоринки. Зверху можете присипати шарлотку цукровою пудрою.
Готово!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і десерт "Павлова" зі свіжими ягодами.

