/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F277bc11ecf4c7863a8c320b91a47cb1e.jpg)
Як правильно різати бутерброд: інженер спантеличив мережу формою Y
Іноді постає просте питання: як правильно різати булочку чи тостовий хліб для сендвічів.У мережі "завірусилось" фото бутерброду, яке спантеличило користувачів. тепер вони сперечаються, як правильно різати сендвічі.Більше 19 мільйонів людей переглянули зображення бутерброду з шинкою і сиром, яке опублікував інженер Раян Дафф на своєму каналі мережі X. І це лише за тиждень і їхня кількість продовжує зростати.Сендвіч у формі Y здається простим, але він явно викликає інтерес у людей.Багато користувачів надихаються і старанно тренуються в нарізуванні сендвіча."Тільки практика робить досконалість. І вони діляться своїм досвідом. Знову і знову кажуть: "Виходить так, ніби ви отримуєте від сендвіча набагато більше", - пише Раян Дафф.Дослідження показують, що мозок обманюють. Це не тільки моя уява. Різні дослідження, опубліковані, зокрема в журналі Consumer Research, дійшли таких висновків:Люди схильні сприймати їжу, нарізану на дрібніші шматочки, як більшу, ніж ту саму кількість, подану цілком.Розрізання їжі на дрібніші шматочки може змусити людей споживати менше.Простіше кажучи: мозок обманюють, змушуючи думати, ніби перед вами три половинки бутерброда. Це означає, що ви відчуваєте, що їсте більше і можете довше насолоджуватися сендвічем.Люди діляться фотографіями своїх страв і способами їх нарізки, а також активно обговорюють найкращі методи.

