/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fa1d66cc11f0605b4c6d6e1e5b8543bbf.png)
Як легко та швидко приготувати цвітну капусту з моцарелою: рецепт від шеф-кухаря
Ситну та неймовірно смачну страву для обіду чи вечері можна приготувати всього за 30 хв.Шеф-кухар GialloZafferano поділився рецептом приготування цвітної капусти з моцарелою.Цвітна капуста - 1 штЯйця - 2 штГрецький йогурт - 1 ст. лСільПерецьПомідор - 2 штМоцарела - 1 штОреганоУ мисці збийте яйця з грецьким йогуртом до отримання однорідної суміші, додайте сіль та перець.Наріжте цвітну капусту товстими скибочками шириною не менше двох сантиметрів.Занурте скибочки цвітної капусти в кляр, переконавшись, що вони добре покриті ним з усіх боків.Розігрійте трохи олії на сковороді та обсмажте паніровані скибочки цвітної капусти по 5 хвилин з кожного боку, поки вони не стануть золотисто-коричневими та хрусткими.Перекласти скибочки цвітної капусти у форму для запікання, зверху на кожну покладіть скибочку помідора та посипте моцарелою.Посипте орегано та запікайте в попередньо розігрітій до 165°C духовці 10-15 хвилин, поки моцарела не розплавиться та не стане золотистою.Подавайте в гарячому вигляді.
