Бризолі на обід чи вечерю: які два інгредієнти зроблять страву соковитою та апетитною
Бризолі на обід чи вечерю: які два інгредієнти зроблять страву соковитою та апетитною

Бризолі на обід чи вечерю: які два інгредієнти зроблять страву соковитою та апетитною

Бризолі - це тонкі яєчні млинці з м'ясною начинкою, дуже смачні і ситні.Ця страва має багато варіантів: французи, наприклад, готують її з тонко відбитих шматків м'яса, запанірованих в борошні, яйцях та сухарях, а італійські бризолі — це яєчний рулет з фаршем, сиром і овочами, смажений на сковороді.Пропонуємо авторський рецепт з каналу "Кухня як релакс".По-перше, в суміш для яєчних млинців додається гарбузове пюре, яке робить їх яскравішими і з солодкуватим присмаком, по-друге, фарш збагачується тертим сиром. Ці нововведення тільки покращать смак готової страви і зроблять бризолі більш соковитим.Якщо у вашій сім'ї люблять налисники з м'ясом, то їм сподобаються і ці бризолі з фаршем по-українськи. Вони виходять соковитими, ситними, дуже апетитними і смачними. Рецепт цих яєчних ролів з начинкою чудово підходить на обід і вечерю. А готувати їх можна як на повсякденний, так і на святковий стіл.Для яєчних млинцівЯйця курячі - 2 шт.Сіль - 0.5 ч. л.Цукор - 0.5 ч. л.Пюре гарбузове - 300 гБорошно - 150 гМолоко 2,5% - 200 млВода гаряча - 100 млОлія - 3 ст. л.Для фаршуМ'ясний фарш - 400 гЯйця курячі - 1 шт.Приправа до фаршу за смакомЦибуля - 1 шт.Холодна вода - 50 млТвердий сир - 100 гСіль - 1 ч. л.Для заливкиЯйця курячі - 1 шт.Молоко 2,5% - 100 млЯйця збийте з сіллю і цукром. Додайте гарбузове пюре, гарно перемішайте вінчиком. Поступово насипайте просіяне борошно, ретельно перемішуючи до однорідної маси. Потім влийте молоко, гарячу воду, 1 ст. л олії, щоразу добре перемішуючи. Відставте тісто убік на 15 хвилин.Приготуйте фарш: перемеліть м'ясо, додайте дрібно нарізану цибулю, яйце, сіль, приправу й перемішайте. Влийте крижану воду і вимішайте масу. Додайте тертий сир і вмішайте його у фарш.Тепер посмажте млинці звичайним способом. Налийте на змащену олією сковороду черпак тіста та розподіліть його по всій сковороді. Смажте з двох сторін до золотистого кольору, по 1-2 хвилини з кожної.На млинці викладіть фарш і згорніть їх рулетиками. Викладіть у форму, змащену олією. Яйце збийте з молоком і залийте цією сумішшю бризолі у формі. Випікайте 1 годину при температурі 180°C.

Джерело матеріала
loader