Це точно найкраща намазка: елементарна намазка з сардини, яку зʼїдають з першого разу
Це точно найкраща намазка: елементарна намазка з сардини, яку зʼїдають з першого разу

Це точно найкраща намазка: елементарна намазка з сардини, яку зʼїдають з першого разу

Елементарні інгредієнти, кілька хвилин – і смачна апетитна намазка вже у вашому холодильнику. Єдина проблема – її потрібно одразу робити із запасом, адже вона зникає зі столу в одну мить. 24 Канал пропонує відтворити намазку з сардини за рецептом порталу "Канапулька".

Рецепт намазки з сардини

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– 2 банки сардин в оливковій олії;
– 4 столові ложки грецького йогурту;
– 2 столові ложки вершкового масла (м'якого);
– 1 столова ложка нарізаних каперсів;
– 1 столова ложка свіжої дрібно нарізаної зеленої цибулі;
– 1 столова ложка дрібно нарізаного свіжого кропу;
– 1 чайна ложка цедри лимона;
– 1 столова ложка лимонного соку;
– 1/2 чайної ложки крупної солі;
– перець до смаку.

Приготування:

  1. Розімніть сардини виделкою до м’якої, однорідної маси.

  2. Додайте натуральний йогурт, м’яке вершкове масло, дрібно нарізані каперси, подрібнену зелену цибулю, кріп, терту цедру лимона, трохи лимонного соку, сіль і мелений перець. Обережно все перемішайте до утворення гладкої пасти.

  3. Готову суміш перекладіть у скляну банку або контейнер із кришкою. Надійно закрийте і поставте в холодильник принаймні на годину, так смак буде насиченішим.

  4. Перед подачею дайте паштету постояти 10 – 15 хвилин при кімнатній температурі. Смакує чудово з тостами, хрустким багетом чи крекерами.

Смачного!

Закуска літа: як зробити пікантні кабачки.

Джерело матеріала
loader