/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F9d63250e8c82fe170cc3431153bc093c.jpg)
Духовка не знадобиться: ідеальний чизкейк без випічки, який під силу навіть дитині
Але є один важливий нюанс – запасіться терпінням, адже десерт потребує достатньо часу, щоб шари належним чином застигли. Рецептом чизкейка без випічки ділиться 24 Канал з посиланням на Storinka.
Чизкейк без випічки
- Час: 30 хвилин (8 годин на застигання)
- Порції: 6 – 8
Інгредієнти:
– 700 грамів кисломолочного сиру;
– 350 грамів печиво з ароматом топленого молока;
– 300 грамів згущеного молока;
– 30 грамів желатину;
– 125 грамів вершкового масла;
– 150 мілілітрів вершків;
– 10 грамів ванільного цукру;
– 125 мілілітрів молока.
Приготування:
- Печиво подрібніть в крихту, додайте до нього вершкове масло, розтоплене на водяній бані. Форму для випікання застеліть харчовою плівкою, вилийте туди масу та утрамбуйте.
- В окрему місткість висипте желатин, залийте холодним молоком і залиште на 10 – 15 хвилин до набухання.
- У чашу блендера викладіть сир, ванільний цукор, згущене молоко і вершки. Збийте до утворення однорідної консистенції.
- Підігрійте желатин на водяній бані та тонким струмком влийте в сирну масу. Збийте до однорідності й вилийте у форму для випічки, де вже є шар з печивом.
- Відправте в холодильник на 8 годин, а потім зніміть кільце від форми та приберіть харчову плівку. За бажанням можете додатково прикрасити чизкейк свіжими сезонними ягодами.
Смачного!
Теж приготуйте: мандаринова панакота, що тане в роті.

