/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fc1dcf531225e1711f38d1395a56ce5a7.jpg)
Кращого перекусу просто не вигадаєш: готуємо апетитні сирні бейгли з переможницею "МастерШеф"
Сирні бейгли – чудова основа для перекусу, якого ви чекатимете з нетерпінням. 24 Канал пропонує відтворити їх за рецептом, яким поділилася переможниця "МастерШеф" Валерія Матрохіна у своєму інстаграмі.
Рецепт сирних бейглів
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 350 грамів кисломолочного сиру;
– 1 яйце + 1 жовток;
– 80 – 100 грамів просіяного борошна;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– сіль та перець до смаку;
– зелень та твердий сир;
– жовток та насіння кунжуту для змащування.
Приготування:
- Зʼєднуємо всі інгредієнти та добре вимішуємо.
- Вологими руками формуємо бейгли.
- Змащуємо жовтком та присипаємо насінням.
- Викладаємо на пергамент та випікаємо 30 хвилин при 180 градусах.
- Подаємо з улюбленою начинкою.
Смачного!
Смачний та ніжний: рецепт улюбленого медівника від Лілії Цвіт.

