/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F65125ff3239ffbf95b7d27a101dca843.jpg)
Достатньо лише ложки цього інгредієнта: ваш омлет більше ніколи не буде сухим
Омлет – дуже проста і невибаглива страва, але навіть вона за певних обставин може стати розчаруванням. Як цього уникнути – розповідає 24 Канал з посиланням на портал Ukr.Media.
Як приготувати ідеальний омлет
Усе, що вам потрібно для ідеального результату – столова ложка густої сметани або натурального йогурту на 2 – 3 яйця. Повірте, цей секрет точно змінить звичну страву.
Улюблений сніданок / Фото Pixabay
Кисломолочний продукт потрібно збивати разом з яйцями, можна додавати інші додатки на кшталт зелені. Суміш повинна вийти однорідною, але в жодному разі не збивайте її до стану крутої піни.
Тепер виливаємо суміш на пательню та смажимо у звичний спосіб. Омлет вийде пишним та дуже ніжним – саме те, що потрібно для найкращого початку дня.
Так їх зроблять не у всіх закладах: готуємо ніжні та соковиті реберця з Ектором.
