/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fdf90ec93ee8403c0c6c34ec358a72c11.png)
Як приготувати омлет без яєць: рецепт, який здивує
Омлет цілком можливо приготувати без яєць. Спробуйте веганський варіант, щоб урізноманітнити свій сніданок.Страва виходить ніжною, ситною й дуже смачною.Рецептом поділився блогер Alessandro Vitale в InstagramЦе ідеальний варіант для легкого ранку.Твердий тофу - 200 гСоєве молоко - 140 млОливкова олія - 3 ст. лКартопляний крохмаль - 6 ст. лДріжджі - 1 ч. лВеганське масло - 3 ст. лЧорний перецьМорська сіль - 1/2 ч. лШпинатРозімніть тофу та додайте всі інгредієнти у блендер і ретельно все змішайте;У цей час розігрійте на вогні пательню та вилийте на неї суміш;На одну частину омлету покладіть бажану начинку. Це може бути веганський сир, зелень та овочі. Накрийте начинку другою половинкою омлету.

