Розм'якшить найжорсткіші шматки за 20 хвилин: найшвидший маринад для шашлику
Розм'якшить найжорсткіші шматки за 20 хвилин: найшвидший маринад для шашлику

Розм'якшить найжорсткіші шматки за 20 хвилин: найшвидший маринад для шашлику

Ці швидкі в приготуванні розчини забезпечують смачну альтернативу для тих, у кого обмаль часу, і дозволяють приготувати шашлик набагато швидше. Сьогодні 24 Канал з посиланням на кулінара Ігоря Місевича пропонує маринад з ківі, який дуже скоро розм'якшує навіть найжорсткіше м'ясо.

Швидкий маринад для шашлику з ківі

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 1 ківі;
– 3 цибулі;
– 1 склянка мінеральної води;
– спеції – на смак.

Приготування:

  1. Цибулю дрібно наріжте та змішайте зі спеціями й мінералкою.
  2. Ківі перемеліть в блендері та додайте до цибулі. Добре перемішайте та додавайте до м'яса.
  3. Залиште маринуватися на 20 хвилин і починайте смажити.

Нехай шашлик вийде смачним!

Теж приготуйте: соковитий шашлик зі свинини.

Джерело матеріала
loader
loader