Ситний сніданок або чудовий перекус: рецепт смачної намазки з тунця
Ситний сніданок або чудовий перекус: рецепт смачної намазки з тунця

Ситний сніданок або чудовий перекус: рецепт смачної намазки з тунця

Намазка з консервованого тунця з яйцем виходить дуже апетитною і ніжною

Консервований тунець — універсальний продукт, який давно завоював популярність завдяки зручності у використанні та високій поживній цінності. З цією консервою можна не лише готувати різноманітні страви, зокрема салат з тунцем та квасолею, але й зробити просту й смачну намазку.

Вона стане чудовим варіантом для швидкого перекусу, легкого сніданку або навіть як елемент святкового столу. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "anny.cooking".

Як приготувати намазку з тунцем

Інгредієнти:

  • 3 зварених круто яйця;
  • 1 баночка тунця;
  • 2 огірки;
  • 1 ст. л. з гіркою крем-сиру;
  • сіль за бажанням.

Спосіб приготування:

1.Очистити зварені круто яйця й нарізати великими шматками.

2.Нарізати огірки дрібними кубиками, за потреби зняти шкірку.

3.Відкрити банку тунця й злити рідину або олію.

4.Викласти тунець, яйця, огірки та крем-сир у глибоку миску.

5.Збити всі інгредієнти блендером до однорідної маси. За бажанням залишити трохи текстури.

6.Посолити до смаку.

7.За бажанням охолодити перед подачею.

Джерело матеріала
loader
loader