Замість окрошки: бомбічний холодний суп родом із Закарпаття
Замість окрошки: бомбічний холодний суп родом із Закарпаття

Замість окрошки: бомбічний холодний суп родом із Закарпаття

Рецепт шалати для спекотних літніх днів.
Час приготування:
20 хв
Час на підготовку:
10 хв
Порції
6 порції
Кухня
Интернациональная

Якщо ви вже не знаєте, що ж приготувати на перше, тоді цей рецепт стане ідеальним варіантом. Шалата з кулешею втамовує спрагу і насичує, а готується страва дуже просто.

До речі, зелень можете додавати будь-яку, на свій смак, повідомляє Главред із посиланням на myroslava_pekariuk.

Шалата з кулешем - рецепт

Інгредієнти:

Інгредієнти для кулеші:

Наріжте салат, кріп і зелену цибулю, посоліть, додайте цукор і сік половини лимона.

Усе добре перемішайте і залиште на кілька хвилин.

Обсмажте на сковороді цибулю до прозорості на олії, додайте часник, віджате листя салату.

Перші страви
Перші страви / інфографіка: Главред

Потримайте все на вогні та влийте кисле молоко, можна також використовувати й кефір, посоліть за смаком.

Для кулеші закип'ятіть воду, додайте сіль, олію та кукурудзяну крупу, накрийте кришкою.

Через кілька хвилин починайте крупу вимішувати.

Під час подачі з'єднайте суп і кулешу, додайте сметану.

Смачного!

Дивіться відео, як готувати шалату:

Вас може зацікавити:

Хто така Мирослава Пекарюк?

Мирослава Пекарюк - учасниця кулінарного телешоу "Мастершеф" з Івано-Франківська. Мирослава обожнює готувати м'ясо та салати, поєднувати цікаві смаки. Мріє в майбутньому випустити свою книжку та ділитися крутими рецептами в соцмережах.

Джерело матеріала
loader