/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F42c193b874b41cef93212a3be33483f6.jpg)
Замість окрошки: бомбічний холодний суп родом із Закарпаття
Якщо ви вже не знаєте, що ж приготувати на перше, тоді цей рецепт стане ідеальним варіантом. Шалата з кулешею втамовує спрагу і насичує, а готується страва дуже просто.
До речі, зелень можете додавати будь-яку, на свій смак, повідомляє Главред із посиланням на myroslava_pekariuk.
Шалата з кулешем - рецепт
Інгредієнти:
Інгредієнти для кулеші:
Наріжте салат, кріп і зелену цибулю, посоліть, додайте цукор і сік половини лимона.
Усе добре перемішайте і залиште на кілька хвилин.
Обсмажте на сковороді цибулю до прозорості на олії, додайте часник, віджате листя салату.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F195c4d0815444457cf94724a86bdc57e.jpg)
Потримайте все на вогні та влийте кисле молоко, можна також використовувати й кефір, посоліть за смаком.
Для кулеші закип'ятіть воду, додайте сіль, олію та кукурудзяну крупу, накрийте кришкою.
Через кілька хвилин починайте крупу вимішувати.
Під час подачі з'єднайте суп і кулешу, додайте сметану.
Смачного!
Дивіться відео, як готувати шалату:
Вас може зацікавити:
Хто така Мирослава Пекарюк?
Мирослава Пекарюк - учасниця кулінарного телешоу "Мастершеф" з Івано-Франківська. Мирослава обожнює готувати м'ясо та салати, поєднувати цікаві смаки. Мріє в майбутньому випустити свою книжку та ділитися крутими рецептами в соцмережах.
