Лише один секрет: як приготувати полуничне варення з цілими ягодами за 5 хвилин
Лише один секрет: як приготувати полуничне варення з цілими ягодами за 5 хвилин

Лише один секрет: як приготувати полуничне варення з цілими ягодами за 5 хвилин

Рецепт смачного варення з полуниці.
Час приготування:
5 хв
Час на підготовку:
10 хв
Порції
5 порції
Кухня
Інтернаціональна

Пропонуємо вам цікавий рецепт заготовки з полуниці. Варення з ягід з чебрецем вражає своїм неповторним смаком і ароматом. Ці ласощі ідеально поєднуються з млинцями, йогуртом або ж сирниками на сніданок.

До речі, використання желфіксу дає змогу зберегти яскравий колір і смак полуниці, повідомляє Главред із посиланням на kate.nora.blog.

Варення з полуниці з чебрецем - рецепт

Інгредієнти:

Полуницю промийте й очистіть від хвостиків.

Змішайте ягоди з желфіксом, додайте цукор і воду.

Поставте все на вогонь, доведіть до кипіння і проваріть ще 3-4 хвилини.

Приберіть піну і додайте чебрець, тримайте на вогні ще 1 хвилину.

Розлийте варення по стерилізованих банках, закатайте кришками і дайте охолонути. Зберігайте в темному прохолодному місці.

Приємного апетиту!

Дивіться відео, як готувати варення з полуниці:

Вас може зацікавити:

Хто така kate.nora.blog?

kate.nora.blog - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На kate.nora.blog підписані понад 2 тисячі користувачів соцмережі.

Джерело матеріала
loader
loader