/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F289bc44a5cd5cafdb19e55c475b92c21.jpg)
Коли готувати нема часу, а солоденького хочеться: готуємо слойки з полуницею і маскарпоне
А її яскравий зовнішній вигляд ще й справжнє свято для очей. Рецептом слойок з полуницею та маскарпоне ділиться 24 Канал з посиланням на фудблогерку Валентину Кущ.
Слойки з полуницею та маскарпоне
- Час: 30 хвилин
- Порції: 6 – 8
Інгредієнти:
– 0,5 кілограма листкового тіста;
– жовток для змащування;
– 250 грамів маскарпоне;
– 150 грамів вершків 33%;
– 50 грамів цукрової пудри.
Для подачі:
– полуниця чи інша ягода;
– цукрова пудра.
Приготування:
- Тісто розморозьте і викладіть на дошку чи стіл з борошном. Не розкачуйте, а виріжте трикутнички.
- Викладіть на деко з пергаментом, змастіть жовтком і можете присипати цукром.
- Випікайте при 200 градусах приблизно 20 хвилин до рум'яності. Дайте охолонути.
- Для крему збийте маскарпоне, вершки та цукрову пудру.
- Слойки обережно розділіть на 2 частини, викладіть крем та ягоди. Посипте пудрою.
Готово!
Теж скуштуйте: полуничні мафіни до чаю.

