/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fb5ea9ec2167d485cbd6404a77fea2799.jpg)
Ви закохаєтесь у нього з першої ложки: холодний полуничний суп – найкраще рішення у спеку
Зазвичай полуниця є основою для десертів, але повірте – суп з цією ягодою виходить просто фантастичний. 24 Канал рекомендує обов'язково спробувати цю оригінальну страву з рецептом порталу "На пенсії".
Рецепт холодного супу з полуницею
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 500 грамів полуниці;
– 100 грамів знежиреного йогурту;
– 100 мілілітрів молока;
– цукор до смаку;
– половинка апельсина.
Приготування:
Полуницю добре промийте під проточною водою, видаліть плодоніжки та хвостики.
Підготовлені ягоди покладіть у чашу блендера. Додайте цукор, натуральний йогурт і трохи молока.
З апельсина вичавіть сік і влийте його до суміші.
Збивайте всі інгредієнти на високій швидкості приблизно 1 хвилину, до отримання однорідної, шовковистої консистенції.
Готову масу розлийте по глибоких тарілках або чашах. Перед подачею охолодіть у холодильнику.
Смачного!
Просто і вишукано: рецепт полуничної панакоти.

