Ви закохаєтесь у нього з першої ложки: холодний полуничний суп – найкраще рішення у спеку
Ви закохаєтесь у нього з першої ложки: холодний полуничний суп – найкраще рішення у спеку

Ви закохаєтесь у нього з першої ложки: холодний полуничний суп – найкраще рішення у спеку

Зазвичай полуниця є основою для десертів, але повірте – суп з цією ягодою виходить просто фантастичний. 24 Канал рекомендує обов'язково спробувати цю оригінальну страву з рецептом порталу "На пенсії".

Рецепт холодного супу з полуницею

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 500 грамів полуниці;
– 100 грамів знежиреного йогурту;
– 100 мілілітрів молока;
– цукор до смаку;
– половинка апельсина.

Приготування:

  1. Полуницю добре промийте під проточною водою, видаліть плодоніжки та хвостики.

  2. Підготовлені ягоди покладіть у чашу блендера. Додайте цукор, натуральний йогурт і трохи молока.

  3. З апельсина вичавіть сік і влийте його до суміші.

  4. Збивайте всі інгредієнти на високій швидкості приблизно 1 хвилину, до отримання однорідної, шовковистої консистенції.

  5. Готову масу розлийте по глибоких тарілках або чашах. Перед подачею охолодіть у холодильнику.

Смачного!

Просто і вишукано: рецепт полуничної панакоти.

Джерело матеріала
loader
loader