Шпинатний рулет із червоною рибою: приготуйте ідеальний сніданок чи святкову закуску
Шпинатний рулет із червоною рибою: приготуйте ідеальний сніданок чи святкову закуску

Шпинатний рулет із червоною рибою: приготуйте ідеальний сніданок чи святкову закуску

Вишуканий сніданок легко приготувати вдома, якщо маєте під рукою деякі основні інгредієнти.Спробуйте ніжний та корисний шпинатний рулет із червоною рибою.Така поживна апетитна закуска не лише підходить для сніданку, а й стане зіркою святкового столу.Рецептом поділилась в Instagram фудблогерка з ніком valerikiry.Молоко - 350 млЯйця - 4 штСіль - 1 ч. л.Шпинат (свіжий або заморожений, попередньо розморожений) - пучокПетрушка - 5-6 гілочокВершкове масло - 35 г (розтоплене)Борошно - 180 гДля начинки:Крем-сир типу "Філадельфія" - 1 упаковкаГрецький йогурт - 4 ст. л.Червона риба (слабосолена) - 190 гАвокадо - 1 штКунжут за смакомУ високій посудині з'єднати яйця, молоко, сіль, шпинат, петрушку та розтоплене вершкове масло. Збити все блендером до однорідності.Додати борошно, ще раз добре збити блендером або перемішати вінчикомВилити тісто у форму, застелену силіконізованим пергаментом і змащеним олією.Запікати в розігрітій духовці при температурі 180°C приблизно 20–25 хвилин, поки млинець не стане злегка золотистим. Перевернути його одразу на іншу сторону і охайно прибрати пергамент.Дати млинцю охолонути.Змастити поверхню сумішшю крем-сиру та грецького йогурту.Викласти шматочки червоної риби, скибочки авокадо, посипати кунжутом.Згорнути рулетом, загорнути в плівку або пергамент і дати настоятись у холодильнику.Нарізати та подавати охолодженим.

Джерело матеріала
loader