/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Ff10f42d2787a007db309460321b435ab.jpg)
Малосольні огірки за 30 хв.: як приготувати швидку закуску для сімейного застілля
Малосольні огірки - це популярна літня закуска, яка чудово доповнює будь-яку страву. Їх унікальний смак і аромат роблять улюбленим частуванням багатьох людей.Навіть якщо у вас є лише 30 хвилин, можна отримати смачні та хрусткі огірочки.Для приготування малосольних огірків потрібні лише кілька інгредієнтів: огірки, сіль, вода, часник, кріп та спеції за бажанням.500 г свіжих огірків1 ст. л. солі2-3 зубчики часникукілька гілочок кропу1 ч. л. цукру1 ст. л. оцту (9%)1 ст. л. оліїЛистя смородини або вишні за бажаннямПомийте огірки і відріжте кінчики. Наріжте їх на четвертинки або половинки, залежно від розміру і ваших вподобань. Це допоможе швидше просолитися.Приготування маринаду. У мисці змішайте сіль, цукор, оцет та олію. Додайте нарізані зубчики часнику та кріп. Якщо використовуєте листя смородини або вишні, додайте їх також.Покладіть огірки у маринад і добре перемішайте, щоб вони повністю вкрилися сумішшю. Можете також покласти огірки у пластиковий пакет або контейнер із кришкою для зручності.Залиште огірки при кімнатній температурі на 30 хвилин. Щоб прискорити процес, періодично перемішуйте огірки або злегка потрясіть контейнер.Через 30 хвилин огірки готові до вживання. Подавайте їх як закуску або доповнення до основних страв.
