Лайфхак з лушпинням цибулі, який перетворить його у справжню приправу
Лайфхак з лушпинням цибулі, який перетворить його у справжню приправу

Лайфхак з лушпинням цибулі, який перетворить його у справжню приправу

Лушпиння від цибулі можна використовувати з користю.Тому якщо ви його до цього часу викидали у смітник, то від цього відмовтесь надалі.Фуд-блогер Карлі Бодруг на своїй сторінці в Instagram розповіла, як застосувати лушпиння від цибулі та часнику.Блогерка закликала своїх підписників припинити викидати лушпиння часнику та цибулі.У своєму відео вона показала, що потрібно зібрати шкірки цибулі та часнику, промити їх у суміші оцту та води. Потім потрібно викласти їх на деко і випікати при найнижчій температурі пару годин.Потрібно стежити за лушпинням, поки воно не стане хрустким та сухим. Після цього варто змішати їх у блендері і ви отримаєте власну приправу з цибулею та часником.Пізніше Карлі пояснила, що цибулевий порошок можна використовувати як замінник свіжої цибулі в різних рецептах, і його не потрібно очищати чи нарізати, на відміну від свіжих овочів. Поєднання цибулевого лушпиння із часником додасть ще більше смаку стравам.

Джерело матеріала
loader
loader