Як варити зелений борщ, щоб щавель не втрачав свій яскраво-зелений колір: рецепт
Як варити зелений борщ, щоб щавель не втрачав свій яскраво-зелений колір: рецепт

Як варити зелений борщ, щоб щавель не втрачав свій яскраво-зелений колір: рецепт

Процес приготування:.

М’ясо проваріть до утворення піни, після чого злийте перший бульйон, промийте шматки та залийте свіжою водою.

Поставте знову на вогонь і доведіть до кипіння.

Коли бульйон закипить, покладіть нарізану картоплю, подрібнену зелень, варені яйця, часник і трохи лимонного соку для кислинки.

На завершальному етапі додайте обсмажені овочі, щавель, спеції та лавровий лист і дайте борщу настоятися.

Смачного!.

Джерело матеріала
loader
loader