Чим замінити борошно в сирниках: секрети професійних кухарів
Чим замінити борошно в сирниках: секрети професійних кухарів

Чим замінити борошно в сирниках: секрети професійних кухарів

Професійні кухарі рекомендують готувати сирники не лише з борошном.

Експерти радять експериментувати з іншими продуктами, які зможуть не лише замінити борошно, а й покращити смак улюбленої страви в рази.

Отже, розповідаємо, чим замінити борошно в сирниках, щоб зробити їх набагато смачнішими.

Чим замінити борошно в сирниках: 5 найкращих продуктів.

Крохмаль є чудовим замінником борошна, не лише в сирниках.

З ним можна готувати різноманітну випічку — печиво, пироги, торти та кекси.

Варто знати, що крохмаль має більш потужну в’яжучу дію, тому його треба класти утричі менше, ніж борошна.

Можна використовувати як картопляний, так і кукурудзяний крохмаль.

Кукурудзяне борошно також ідеально замінить пшеничне у сирниках.

Воно зробить страву легкою, повітряною та менш калорійною.

До того ж, сирники набудуть апетитного золотавого відтінку, якщо покласти в тісто цей вид борошна.

Рисове борошно.

Якщо у вас раптом є вдома такий екзотичний продукт, ним можна сміливо замінити пшеничне борошно у сирниках.

Рисове борошно зробить сирники повітряними та ніжними з ідеальною текстурою.

Манна крупа.

Манка є класичним замінником борошна у випічці, тому на відмінно впорається зі своїм завданням.

Насипте манну крупу в тісто і залиште на 15 хвилин, щоб вона розбухла.

Це дасть змогу не лише поліпшити формування сирників, а й збереже вологість всередині.

Тому готові сирники не розпадатимуться і не будуть сухими.

Вівсяні пластівці перед застосуванням треба змолоти в блендері, вони також є чудовим замінником борошна в сирниках.

Змелену вівсянку ще можна додавати в різноманітну випічку і страви — оладки, пироги, печиво, котлети, голубці й тефтелі.

Джерело матеріала
loader
loader