/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2F276294bab072ad2ea30142f925cbbc47.jpg)
З цими інгредієнтами млинці будуть в рази смачніші: зробіть таке тісто — і не пошкодуєте
Щоб приготувати ідеальні на смак і вигляд млинці, необхідно знати кілька трюків професійних кухарів.
І для цього не треба якихось особливих знань чи дорогих продуктів.
Все, що потрібно — це бажання, трохи часу та прості інгредієнти, які точно є на вашій кухні.
Розповідаємо, як правильно приготувати тісто і що додати, щоб млинці вийшли смачними, ніжними й тоненькими, неначе в ресторані.
Три добавки, які перетворять звичайні млинці на витвір кулінарного мистецтва.
Збиті білки.
Професійні кухарі рекомендують розділяти жовток і білок перед додаванням у тісто.
До того ж білок треба обов’язково збити, тоді млинці будуть м’якими й ніжними, але не рватимуться, бо добре зберігатимуть свою текстуру.
Повітряні бульбашки, що утворюються під час збивання білків, надаватимуть готовим млинцям особливої легкості.
Цей простий прийом дозволяє покращити смак і вигляд готової страви.
Мінеральна вода.
Секрет криється у тому, що в тісто треба додати трохи мінеральної води.
Вона допоможе покращити його консистенцію і забезпечить необхідну текстуру готових млинців.
Техніка досить проста: частину молока треба замінити на мінералку.
Вуглекислий газ сприятиме утворенню дрібних бульбашок у тісті.
Як результат, млинці вийдуть мереживними й тонкими, без зайвої пишності.
Це чудова альтернатива для тих, кому не підходить варіант зі збиванням білків.
Гречане борошно.
Важливим моментом у приготуванні тіста на млинці є вибір борошна.
Професійні кухарі рекомендують експериментувати з різними видами продукту.
Найвдалішим поєднанням буде гречане та пшеничне борошно.
Додавання гречаного борошна в тісто надає млинцям особливого аромату й неповторного смакового відтінку.
До того ж такий складник зробить млинці більш корисними і менш калорійними.
Тому цей рецепт буде ідеальним для тих, хто дотримується правил здорового харчування.

