Вісім найсмачніших і найкращих начинок для млинців: про такі мало хто знає
Вісім найсмачніших і найкращих начинок для млинців: про такі мало хто знає

Вісім найсмачніших і найкращих начинок для млинців: про такі мало хто знає

Розповідаємо, які начинки для млинців найсмачніші, такі варіанти на будь-який смак та гаманець.

Які вісім найкращих і найсмачніших начинок для млинців: корисні поради господиням.

Млинці з начинкою із яєць.

Відваріть кілька яєць, натріть на терку, додайте нарізану зелень — цибулю та кріп, посоліть і поперчіть.

Можна додати трохи майонезу, щоб начинка не розсипалася.

Сирна начинка.

Візьміть пів кіло сиру, додайте жовток курячого яйця, 2-3 столові ложки цукру, щіпку ваніліну й родзинки, попередньо замочені в окропі.

Все ретельно перемішайте і можна мастити млинці.

Куряча начинка.

Треба відварити одне куряче філе, перекрутити на м’ясорубці, натерти 2 варених яйця, додати в цю масу нарізаного кропу, солі й перцю за смаком.

Грибна начинка.

Склад: 500 грамів грибів, 2 штуки ріпчастої цибулі, сіль, перець.

Обсмажте гриби й цибулю, додайте перець та сіль за смаком, все ретельно перемішайте.

Печінкова начинка.

На пів кіло курячої печінки треба взяти цибулину й середню моркву, все обсмажити, додати три натерті варені яйця, сіль та перець за смаком, ложку майонезу.

Млинці з м’ясом.

Ця начинка вважається найпопулярнішою.

На півкіло фаршу треба взяти одну цибулину й обсмажити все.

Потім додайте сіль та перець за смаком — і начинка готова.

Млинці з шинкою та сиром.

Склад: 300 грамів шинки, 150 грамів сиру, 2-3 варених яйця та сіль.

Наріжте шинку соломкою, сир та яйця натріть на крупній тертці, додайте сіль за смаком.

Начинка з червоної риби.

Для приготування начинки треба взяти плавлений чи м’який сир і нарізану на шматочки слабосолону червону рибу, все ретельно перемішати.

За бажання можна додати зелень.

Джерело матеріала
loader