Насмажите втричі більше без додавання рису чи картоплі: рецепт пухких котлет від досвідчених кулінарів
Насмажите втричі більше без додавання рису чи картоплі: рецепт пухких котлет від досвідчених кулінарів

Насмажите втричі більше без додавання рису чи картоплі: рецепт пухких котлет від досвідчених кулінарів

Незважаючи на те, що котлети — одна з найулюбленіших страв, багато господинь не до кінця знають всі секрети їх приготування.

Хтось вважає, що вміє смажити котлети, але результат часто буває сухим і позбавленим об’єму.

Насправді ж приготувати смачні і соковиті котлети зовсім не складно — потрібно лише дотримуватися правильних рекомендацій.

Ділимося, які інгредієнти додати у фарш, щоб котлети були максимально соковитими.

Процес приготування:.

Спочатку м’ясо потрібно або добре подрібнити, або взяти готовий фарш.

Цибулю натріть на дрібній тертці.

В окремій мисці змішайте фарш із спеціями, яйцями та натертою цибулею.

Потім додайте панірувальні сухарі і дрібно порізану зелень.

Усе ретельно перемішайте і дайте фаршу настоятися приблизно годину.

Після цього змоченими у воді руками сформуйте котлети та обсмажуйте їх на добре розігрітій сковороді до появи золотистої скоринки.

Коли скоринка утвориться, переверніть котлети, накрийте кришкою і готуйте ще 3-5 хвилин, щоб вони дійшли всередині.

Смачного!.

Джерело матеріала
loader