/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fb638c7c63426a4dd730bbce434223cb1.jpg)
Як вимити посуд за допомогою солі: лайфхак від француженок
Вимити ідеально увесь посуд можна за допомогою одного засобу, який є на кожній кухні.Цієї хитрості навчились французькі господині, які славляться своїм мистецтвом підтримувати ідеальний порядок в домі.Француженки майже завжди посипають губку сіллю перед початком цього процесу, пише sante+.Ідея посипати губку сіллю має міцну наукову основу. Сіль давно відома своїми антибактеріальними і дезінфікуючими властивостями. Застосовуючи її до губки, ви створюєте вороже середовище для бактерій, що знижує ризик зараження кухні шкідливими мікроорганізмами.Для посилення ефекту французькі господині додають оцет в свій арсенал. Оцет також має антибактеріальні та протигрибкові властивості. У поєднанні з сіллю, він допомагає розчинити залишки їжі і жиру, роблячи губку ідеально чистою і без запаху.Рясно посипте вологу губку сіллю.Полийте сіль білим оцтом, щоб вона повністю покрила губку.Залиште на 15 хвилин, щоб суміш проникла в пори губки і ефективно впоралася з бактеріями.Поверніть губку і повторіть процес з іншого боку.Після перерви змийте губку чистою водою, і вона знову готова до використання.

