/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F4d1c16233723b80248153e41a3d62271.jpg)
Фритата з пастою: готуємо смачний сніданок із залишків вечері
Якщо у вас залилишалась учорашня паста, приготуйте фритату.Це італійський омлет, який легко перетворюється на поживний сніданок за кілька хвилин.яйце - 6 шт.сир пармезан2 ст. л. і ще для посипанняперець чорнийсільперець чилі - 1/2 шт.олія оливковапаста - одна порціяНагрійте духовку до високої температури.В середній мисці змішайте яйця, пармезан, перець, сіль і подрібнені пластівці перцю чилі. Ретельно перемішайте.У сковороді середнього розміру, придатній для духовки, нагрійте на середньому вогні оливкову олію. Додайте пасту. Готуйте, періодично помішуючи, поки вона не прогріється, близько 3 хвилин. Влийте яєчну суміш і нахиліть сковороду в різні боки, щоб суміш рівномірно розподілилася. Готуйте, не перемішуючи, приблизно 5 хвилин, доки краї яєць не будуть повністю готовими і не почнуть відставати від стінок сковороди.Поставте сковороду до духовки та запікайте близько 3 хвилин, поки яйця не затвердіють, а фритата не стане злегка пухкою. Розріжте на четвертинки, посипте пармезаном і подавайте.
