/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F8e7ed5be67a6ca177c6dfda3bd506fd2.jpg)
Для бутербродів чи салатів: плавлений сир за 15 хвилин, який захочеться їсти ложкою
Приготування плавленого сиру – легкий та веселий процес. Ви можете збагатити його смак грибами, сухим часником або улюбленими спеціями, розповідає 24 Канал з посиланням на ТікТок albik.food.
Рецепт плавленого сиру
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 500 грамів кисломолочного сиру;
– 2 яйця;
– 100 грамів розтопленого масла;
– 1 чайна ложка солі;
– 1 чайна ложка соди;
– 1/3 чайної ложки лимонної кислоти;
– 100 грамів сметани (за потреби).
Як приготувати плавлений сир: дивіться відео
Приготування:
- Сир, яйця, соду, сіль та лимонну кислоту зʼєднуємо в тарілці та збиваємо блендером до однорідності.
- Додаємо масло і ще раз збиваємо.
- Перекладаємо масу в каструлю з товстим дном і прогріваємо на повільному вогні 5 хвилин.
- Знімаємо з вогню та перебиваємо блендером ще раз. Густину можна регулювати додаванням сметани.
- Додаємо улюблені додатки і добре перемішуємо.
Смачного!
"Найкращий друг мʼяса": рецепт ідеального салату до шашлику.

