/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fecfc5f5d44987b5c61d0fbbecd6c458f.png)
Неочікуване поєднання: суп з тунцем, який не шкодить фігурі
Якщо ще не коштували поєднання консервованого тунця з картоплею в супі, обов'язково варто спробувати.Дієтолог-нутриціолог Юлія Науменко ділиться рецептом такого супу з Detox програми.Зберігайте, щоб не загубити і приготувати такий смачний обід.Тунець у власному соку 120 гкартопля - 50 гцибуля - 30 гморква - 50 г1 ч л оливкової оліївода - 400 млзелень - 20 гсік лимона за смаком.Сковорідку змастіть оливковою олією. Викладіть натерту картоплю з морквою та цибулею. Протушкуйте 5 хвилин. Потім влийте воду, накрийте кришкою і залиште тушкуватися на 10 хвилин. Через 10 хвилин додайте тунець. Протушкуйте ще 10 хвилин.При подачі присипте зеленню і за смаком можете додати трохи лимонного соку.

