Без шкоди для фігури: записуйте дві варіації приготування омлету, які сподобаються кожному
Без шкоди для фігури: записуйте дві варіації приготування омлету, які сподобаються кожному

Без шкоди для фігури: записуйте дві варіації приготування омлету, які сподобаються кожному

На сніданок можна зʼїсти не просто омлет, а спробувати різні варіації. Це точно краще ніж бутерброд з ковбасою.Дієтолог-нутриціолог Юлія Науменко ділиться двома рецептами для сніданку, які сподобається вашій сімʼї і саме головне без загрози для фігури.Знадобиться: 2 сирих яйця, помідор 50 г, зелень 30 г (шпинат або будь-яка інша зелень, сир фелата 40 г, 1 ч. л. оливкової олії, 1 ч. л. сметани, листя салату 30 г.Приготування. Яйця збийте виделкою до пишної піни. Додайте сметану, дрібно нарізаний помідор і зелень, добре перемішайте. Змастіть сковороду оливковою олією і вилийте суміш. Зверху присипте фелатою. На маленькому вогні доведіть до готовності.+ листя салату 30 г.Знадобиться: 1 яєчний омлет (2 яйця + 1 ч. л. сметани), капуста 50 г, огірок 50 г, морква 50 г, твердий сир до 30% 20 г, кефір 50 мл, часник 1 зубчик, зелень за смаком, крапля гірчиці.Приготування. Наріжте тонко капусту, моркву натріть на крупній тертці, огірок наріжте тонкими смужками. Додайте тонко нарізаний яєчний омлет і натертий сир. Змішайте кефір із гірчицею, часником і зеленню. Заправте салат.

Джерело матеріала
loader