Ох, ці сирники: чому розпливаються і тануть при смаженні – основні помилки
Ох, ці сирники: чому розпливаються і тануть при смаженні – основні помилки

Ох, ці сирники: чому розпливаються і тануть при смаженні – основні помилки

Водночас, щоб сирники вийшли ідеальними, треба просто дотримувати точної рецептури та уникати поширених помилок. Що призводить до розтікання, підгоряння та поганого смаку сирників розповідає 24 Канал з посиланням на ElegantWoman.

Чому сирники при смаженні розпливаються і тануть

  • Неякісний сир

У кулінарній рекомендації для приготування сирників експерти пропонують зупинити свій вибір на нежирному кисломолочному сирі в брикетах, з максимальною жирністю 9%.

  • Мало борошна

Борошно має важливе значення для досягнення ідеальної текстури сирників. Згідно з кулінарними рекомендаціями, ідеальне співвідношення – це 2 столові ложки борошна на кожні 200 грамів сиру. Без цього ключового інгредієнта улюблена страва може погано триматися разом.

  • Багато яєць

Яйця роблять кисломолочний сир рідким. На масу сиру до 500 грамів достатньо 1 яйця, а краще додати один білок.


Причини, чому не виходять сирники / Фото Unsplash

  • Родзинки

Сухофрукти відомі своєю здатністю додавати вологу до різних страв. Тому кулінарні експерти рекомендують пекарям-початківцям з обережністю підходити до використання сухофруктів у сирниках.

А ви знаєте: скільки грамів борошна у склянці.

Джерело матеріала
loader
loader