Не лавровий лист і не перець: що додати у воду, щоб пельмені вийшли надзвичайно смачними
Не лавровий лист і не перець: що додати у воду, щоб пельмені вийшли надзвичайно смачними

Не лавровий лист і не перець: що додати у воду, щоб пельмені вийшли надзвичайно смачними

Пельмені люблять варити абсолютно всі, бо вони смачні, ситні та процес приготування не забирає багато часу.

Професійні кухарі рекомендують додавати у воду для варіння напівфабрикатів секретний інгредієнт, щоб зробити їх ще смачнішими та ароматнішими.

Розповідаємо, як перетворити навіть магазинні пельмені на витвір кулінарного мистецтва.

Що додати у воду для варіння пельменів, щоб вони вийшли ароматними та смачними.

Секрет криється у добавці, яка зробить бульйон неймовірно ароматним і насиченим.

Забудьте про звичний лавровий лист і перець горошком, цей інгредієнт зробить пельмені в рази смачнішими.

Щоб приготувати секретну добавку, треба розігріти на сковороді трохи вершкового масла, додати дрібно нарізаний часник та цибулю.

Обсмажувати необхідно до ти пір, поки цибуля не стане золотистою і м’якою, а часник не віддасть свій пікантний аромат.

Коли закипить вода, покладіть спочатку пельмені і посоліть.

Щойно вони спливуть на поверхню, додайте в бульйон обсмажену цибулю і часник.

Після того, як пельмені зваряться, їх можна подавати на стіл разом із бульйоном.

Така страва неодмінно смакуватиме усій родині.

Джерело матеріала
loader