/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2Fa13359ef620ac41de80d4e3e07421e21.jpg)
Не лавровий лист і не перець: що додати у воду, щоб пельмені вийшли надзвичайно смачними
Пельмені люблять варити абсолютно всі, бо вони смачні, ситні та процес приготування не забирає багато часу.
Професійні кухарі рекомендують додавати у воду для варіння напівфабрикатів секретний інгредієнт, щоб зробити їх ще смачнішими та ароматнішими.
Розповідаємо, як перетворити навіть магазинні пельмені на витвір кулінарного мистецтва.
Що додати у воду для варіння пельменів, щоб вони вийшли ароматними та смачними.
Секрет криється у добавці, яка зробить бульйон неймовірно ароматним і насиченим.
Забудьте про звичний лавровий лист і перець горошком, цей інгредієнт зробить пельмені в рази смачнішими.
Щоб приготувати секретну добавку, треба розігріти на сковороді трохи вершкового масла, додати дрібно нарізаний часник та цибулю.
Обсмажувати необхідно до ти пір, поки цибуля не стане золотистою і м’якою, а часник не віддасть свій пікантний аромат.
Коли закипить вода, покладіть спочатку пельмені і посоліть.
Щойно вони спливуть на поверхню, додайте в бульйон обсмажену цибулю і часник.
Після того, як пельмені зваряться, їх можна подавати на стіл разом із бульйоном.
Така страва неодмінно смакуватиме усій родині.
