/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F53%2F6e9c575bbf641dc6701475af2bfb023d.jpg)
Омлет у булочці з копченою грудинкою: рецепт ідеального перекусу
Рецептів приготування омлетів існують сотні, і в кожної господині є свій перевірений на практиці спосіб.
Кулінарна блогерка Катерина Мовчан розповіла і показала, як приготувати не просто омлет, а ситну і смачну страву, яка однаково підійде як для сніданку, так і протягом дня.
Омлет у булочці з копченою грудинкою
Інгредієнти:
- копчена грудинка (бекон) – 100 гр;
- булочки – 3 шт;
- яйця – 3 шт;
- сметана – 3 ст. л;
- негостра гірчиця – 1 ч. л;
- твердий сир – 50 гр;
- петрушка (дрібно нарізана) – за смаком;
- сіль і перець за смаком.
Спосіб приготування:
Духовку розігріти до 180 градусів (режим верх-низ із конвекцією).
Тепер необхідно приготувати яєчну заливку. У мисці змішати яйця, сметану, гірчицю, половину натертого сиру, петрушку, сіль і перець.
Бекон порізати дрібними кубиками.
У кожній булочці вирізати серединку. Всередину викласти грудинку, наповнити доверху яєчною заливкою і присипати сиром.
Відправити булочки в духовку на 15-20 хвилин.
Подавати такий омлет зі свіжими овочами.
Читайте також:
Кулінарний шедевр за кілька хвилин: рецепт паштету зі шпротів
Швидкий і смачний сніданок: рецепт гарячих бутербродів із куркою та сиром
Гарячі бутерброди з грибами та сиром у духовці: простий рецепт ситного перекусу

