/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fc2d1f8cb8f19d49222ac3ad5988498d6.jpg)
Ідеально рівно та чисто: як різати сир фета, щоб шматочки не розпадалися
Сир фета може втратити форму, якщо нарізати його поспіхом і без дотримання правильної техніки. Як порізати фету кубиками, щоб він не розпадався, розповідає 24 Канал з посиланням на Arguments.
Як різати сир фета, щоб шматочки не розпадалися
Експерти рекомендують використовувати гострий і чистий ніж для нарізання сиру фети, щоб забезпечити точність і легкість. Бажано протирати лезо паперовим рушником, шматочком хліба або промивати під водою після кожного розрізу. Така техніка покращує насолоду від сиру, роблячи його чудовим доповненням до салатів та святкових страв.
Також для покращення зовнішнього вигляду варто додавати сир фета наприкінці приготування. Цей метод запобігає розсипанню сиру і зберігає його чіткий зовнішній вигляд.
Якщо не перемішувати після додавання, фета залишиться цілою, що забезпечить естетично привабливу страву.
А ви знаєте: які помилки роблять буженину сухою.

