Вже традиція після свят: готуємо ароматну м'ясну солянку
Вже традиція після свят: готуємо ароматну м'ясну солянку

Вже традиція після свят: готуємо ароматну м'ясну солянку

До того ж таку страву ідеально готувати після свят, коли в холодильнику залишилося чимало м'ясного. 24 Канал ділиться рецептом ароматною м'ясної солянки.

М'ясна солянка

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– 300 грамів м'яса;
– 100 грамів оливок;
– 2 столові ложки томатної пасти;
– 150 грамів ковбаси;
– 200 грамів шинки;
– 4 солоні огірки;
– 1 цибуля;
– 3 столові ложки олії;
– сіль – до смаку.

Приготування:

  1. Починайте з бульйону для солянки. Поки він вариться, наріжте шинку, ковбасу, цибулю і солоні огірки кубиками. Оливки розріжте навпіл.
  2. Після цього всі м'ясні продукти покладіть в каструлю з водою і 20 хвилин варіть на маленькому вогні.
  3. На сковороду налийте олію і обсмажте цибулю протягом 3 хвилин. Додайте томатну пасту і перемішайте, влийте 4 столові ложки готового бульйону, скрутіть вогонь і тушкуйте засмажку близько 5 хвилин.
  4. Тепер висипте засмажку в каструлю і додайте оливки.
  5. Підсоліть, поперчіть і закип'ятіть. Закрийте кришкою і варіть ще 10 хвилин. Потім вимкніть і дайте страві постояти близько 20 хвилин.

Смачного!

Теж приготуйте: сирний крем-суп.

Джерело матеріала
loader
loader