/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F68%2F968ce3cf8bb06a99723c3a7759d92ae6.jpg)
Виробник із гірського села планує виготовляти віскі
Виробник із гірського села планує виготовляти віскі
Крафтова броварня «Ципа», яка знаходиться в селі Кваси на Закарпатті, планує виготовляти віскі та джин.
Про це для AgroPortal.ua повідомив власник броварні Олександр Шаталов.
«Броварня працює за сезонним циклом: влітку попит на пиво зростає, взимку — помітно знижується. Щоб зберегти стабільне завантаження команди та виробництва, плануємо розширити асортимент і запустити виготовлення джину та віскі», — каже Шаталов.
Підприємець зазначає, що завдяки останнім змінам у законодавстві малим виробникам стало значно простіше отримати ліцензію на виготовлення дистилятів.

