/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F123ce2cbde2f9cf5473bf4dd66719ed9.jpg)
Не викидайте зів'ялі яблука: записуйте рецепт справжнього квасу від шеф-кухаря
Якщо вдома залежались яблука і вони вже зів'яли, не викидайте їх. З них легко приготувати прохолодний та натуральний напій - домашній квас.Рецептом поділився шеф-кухар Олександр Огороднік."Ловіть крутезний і дуже легкий рецепт квасу із зів'ялих яблук", - каже кулінар.Це смачно, легко й ідеально для спекотного дня.300 г. яблуневого фрешу750 г. фільтрованої води1 ч. л лимонної кислоти1,5 ч. л сухих дріжджів5 ст. л цукруЗмішати усі інгредієнти разом у зручній ємності - каструлі або мисці, перемішати вінчиком до розчинності цукру.Накрити рушником і залишити при кімнатній температурі на 24 години.Перелити по пляшках, але наливайте не до кінця пляшки, бо потім буде важко відкрити.Залишити на ніч в холодильнику і можна вживати.Обережно відкорковуйте пляшку, бо дуже багато бульбашок.

