Ці секрети використовують пекарні: що додати у випічку, щоб вона пахла на всю вулицю
Ці секрети використовують пекарні: що додати у випічку, щоб вона пахла на всю вулицю

Ці секрети використовують пекарні: що додати у випічку, щоб вона пахла на всю вулицю

Декілька простих інгредієнтів здатні зробити з ароматом випічки справжню магію. Що варто обовʼязково додати в тісто – розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.

  • Натуральна ваніль

Незамінний класичний ароматизатор. Стручки або екстракт варто додавати наприкінці замісу, щоб зберегти витончені нотки.

  • Цедра цитрусових

Додає свіжості і легкості. Важливо натирати лише кольорову частину шкірки, уникаючи гіркуватої білої.

  • Мигдальна олія

Кілька крапель достатньо, щоб пісочне тісто набуло витонченого горіхового аромату.

  • Кориця і кардамон

Перед додаванням краще перемішати зі сухими інгредієнтами, щоб аромат рівномірно розподілився.

  • Мед і кленовий сироп

Дарують ніжні карамельні нотки. Ідеально поєднуються з горіхами чи сухофруктами.

  • Лаванда

Додається в мафіни або печиво як сушені квіти чи ефірна олія. Використовуйте в мінімальних кількостях — аромат має бути делікатним.

  • Кокосова стружка або сухе молоко

Надають тропічних ноток. Смак чудово розкривається в дуеті з шоколадом, манго чи бананом.

  • Темний шоколад

Дарує глибокі, насичені аромати. Додавайте шматочками або натертим — так краще розкриється смак.

  • М’ята та чебрець

Нестандартне, але цікаве рішення. Подрібніть листя і обережно додайте до тіста — особливо добре підходить для легких десертів.

Джерело матеріала
loader