Класика, що смакує щоразу як вперше: салат з плавлених сирків на грінки
Класика, що смакує щоразу як вперше: салат з плавлених сирків на грінки

Класика, що смакує щоразу як вперше: салат з плавлених сирків на грінки

Приготувати його зовсім легко. Вам знадобляться плавлений сир, варені яйця, часник, сіль та майонез, пише 24 Канал.

Салат з плавлених сирків

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 4 яйця;
– 2 плавлених сирки;
– 3 зубки часнику;
– 4 столові ложки майонезу;
– сіль і перець – до смаку.

Приготування:

  1. Зварені круто яйця і плавлені сирки натріть на дрібній тертці. Викладіть інгредієнти в глибоку тарілку, посоліть, поперчіть, додайте майонез і пропущений через прес часник.
  2. Все ретельно замішайте до утворення однорідної маси.
  3. Готовий салат можна подавати як окрему страву, намазку для тостів або використовувати як начинку для тарталеток.

Смачного!

Теж приготуйте: хумус на основі пасти з нуту.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader