Багатий на смак, дешевий за складом: рецепт святкового салату "Квітень"
Багатий на смак, дешевий за складом: рецепт святкового салату "Квітень"

Багатий на смак, дешевий за складом: рецепт святкового салату "Квітень"

Легкий весняний салат з капустою подарує вашому святу особливий настрій та свіжість. Він яскраво доводить – навіть копійчаних інгредієнтів достатньо, аби влаштувати справжню смакову феєрію, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Господинька".

Рецепт салату "Квітень"

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– половинка капусти;
– 100 грамів редиски;
– 2 плавлені сирки;
– 2 варених яйця;
– зелена цибуля;
– сметана та гірчиця до смаку;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Спочатку робимо соус: змішуємо сметану з гірчицею, солимо та перчимо до смаку.
  2. Капусту дрібно шаткуємо та викладаємо першим шаром на пласку тарілку. Солимо і робимо сіточку з соусу.
  3. Нарізаємо редиску соломкою і повторюємо шар.
  4. Натираємо плавлені сирки, викладаємо і знову поливаємо соусом.
  5. Натираємо яйця, поливаємо соусом та прикрашаємо зеленню.

Смачного!

Помилка зіпсує усі старання: чому паска кришиться і як цього уникнути.

Джерело матеріала
loader
loader