/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F4df51b34a5981ac16980880235336373.jpg)
Замість традиційних страв: святкове гаряче на великодній стіл
Язик за цим рецептом буквально тане в роті, а готувати його простіше простого. Відмінний варіант гарячої страви на великодній стіл, від якого всі будуть у захваті.
До речі, вершки беріть тільки жирні, щоб вони не згорнулися від високої температури, повідомляє Главред із посиланням на olga_riabenko.
Язик у вершках - рецепт
Інгредієнти:
Язик промийте, залийте холодною водою, додайте сіль, лавровий лист, моркву, селеру та цибулю.
Варіть приблизно 3 години яловичий, а свинячий 1,5 години.
Відварений язик відправте в холодну воду і зніміть шкірку.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fec5c138b9df74f00975c76c4f97645de.jpg)
Наріжте язик на скибочки і викладіть у форму для запікання.
В окремій мисці змішайте вершки, гірчицю, сир, сіль і перець. Залийте язик і посипте подрібненими горіхами.
Запікайте за температури 200 градусів 20 хвилин.
Смачного!
Дивіться відео, як готувати язик у вершках:
Вас може зацікавити:
Хто така olga_riabenko?
olga_riabenko - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram, суперфіналістка Мастер Шеф 12. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На olga_riabenko підписані понад 170 тисяч користувачів соцмережі.

